Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000717312/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Krmiva 50 (2008), 2 ; str. 95-100 |
Glavni autor: | Kušec, Goran, agronom (-) |
Ostali autori: | Kralik, Gordana (-), Margeta, Vladimir, Đurkin, Ivona |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Kušec, G., Kralik, G., Margeta, V., & Đurkin, I. (2008). Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja: Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja. Krmiva.
Chicago stil citiranjaKušec, Goran, Gordana Kralik, Vladimir Margeta, and Ivona Đurkin. "Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja: Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja." 2008.
MLA stil citiranjaKušec, Goran, Gordana Kralik, Vladimir Margeta, and Ivona Đurkin. "Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja: Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja." 2008.