Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000717312/Similar
Matična publikacija: Krmiva
50 (2008), 2 ; str. 95-100
Glavni autor: Kušec, Goran, agronom (-)
Ostali autori: Kralik, Gordana (-), Margeta, Vladimir, Đurkin, Ivona
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Kušec, G., Kralik, G., Margeta, V., & Đurkin, I. (2008). Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja: Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja. Krmiva.

Chicago stil citiranja

Kušec, Goran, Gordana Kralik, Vladimir Margeta, and Ivona Đurkin. "Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja: Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja." 2008.

MLA stil citiranja

Kušec, Goran, Gordana Kralik, Vladimir Margeta, and Ivona Đurkin. "Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja: Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja." 2008.