Studies on the production of pectinase from Tamarind kernel powder by submerged fermentation using Aspergillus species, and optimization of medium using Design Expert

Summary: Six strains of filamentous fungi (Aspergillus foetidus NCIM 505, Aspergillus foetidus NCIM 510, Aspergillus foetidus NCIM 1027, Aspergillus niger NCIM 548, Aspergillus niger NCIM 616 and Aspergillus awamorii NCIM 885) were compared for their capacity to produce exo-pectinase in submerged fe...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000725724
Matična publikacija: Chemical and biochemical engineering quarterly
22 (2008), 4 ; str. 481-489, 510
Glavni autor: Viswanathan, R. (-)
Ostali autori: JagadeeshBabu, P. E. (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: CABEQ

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

CABEQ