Polyphenol, anthocyanin and resveratrol mass fractions and antioxidant properties of cranberry cultivars
Summary: The study involved an evaluation of five cranberry cultivars grown in Poland: Ben Lear, Pilgrim, Stevens, Early Richard and Bergman. The reference sample comprised wild-grown common cranberry (Vaccinium oxycoccus). The mass fractions of total phenolic compounds, anthocyanins and resveratrol...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000735868 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 47 (2009), 1 ; str. 56-61 |
Glavni autor: | Borowska, Eulalia Julitta (-) |
Ostali autori: | Mazur, Barbara (-), Gadzala Kopciuch, Renata, Buszewski, Boguslaw |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food Technology and Biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: