Polyphenol, anthocyanin and resveratrol mass fractions and antioxidant properties of cranberry cultivars

Summary: The study involved an evaluation of five cranberry cultivars grown in Poland: Ben Lear, Pilgrim, Stevens, Early Richard and Bergman. The reference sample comprised wild-grown common cranberry (Vaccinium oxycoccus). The mass fractions of total phenolic compounds, anthocyanins and resveratrol...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000735868
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
47 (2009), 1 ; str. 56-61
Glavni autor: Borowska, Eulalia Julitta (-)
Ostali autori: Mazur, Barbara (-), Gadzala Kopciuch, Renata, Buszewski, Boguslaw
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food Technology and Biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food Technology and Biotechnology