Characterization of glucose oxidase from Penicillium notatum
Summary: In the present study glucose oxidase (GOD) has been isolated from a culture filtrate of Penicillium notatum. The enzyme was purified by ammonium sulphate precipitation, diethylaminoethyl (DEAE) cellulose ion-exchange chromatography and Sephadex gel filtration. This protocol gave 16.47-fold...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000736154 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 47 (2009), 3 ; str. 331-335 |
Glavni autor: | Nawaz Bhatti, Haq (-) |
Ostali autori: | Saleem, Nabeela (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food Technology and Biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: