Characterization of glucose oxidase from Penicillium notatum

Summary: In the present study glucose oxidase (GOD) has been isolated from a culture filtrate of Penicillium notatum. The enzyme was purified by ammonium sulphate precipitation, diethylaminoethyl (DEAE) cellulose ion-exchange chromatography and Sephadex gel filtration. This protocol gave 16.47-fold...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000736154
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
47 (2009), 3 ; str. 331-335
Glavni autor: Nawaz Bhatti, Haq (-)
Ostali autori: Saleem, Nabeela (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food Technology and Biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food Technology and Biotechnology