Supercritical fluid extraction of lovastatin from the wheat bran obtained after solid-state fermentation

Summary: The objective of the present work is to extract lovastatin with minimum impurity by using supercritical carbon dioxide (SC-CO2). A strain of Aspergillus terreus UV 1617 was used to produce lovastatin by solid-state fermentation (SSF) on wheat bran as a solid substrate. Extraction of lovasta...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000736217
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
47 (2009), 2 ; str. 159-165
Glavni autor: Pansuriya, Ruchir C. (-)
Ostali autori: Singhal, Rekha S. (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food Technology and Biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food Technology and Biotechnology