Urea concentration in sheep’s milk
Određivanje koncentracije ureje u mlijeku koristan je pokazatelj opskrbljenosti organizma proteinima, kao i odnosa energije i proteina u obroku preživača, tako da nalazi sve veću praktičnu primjenu. Na koncentraciju ureje u ovčjem mlijeku osim hranidbe utječe niz čimbenika, kao što su: pasmina, stad...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742071 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 59 (2009), 1 ; str. 3-10 |
Glavni autor: | Bendelja Ljoljić, Darija (-) |
Ostali autori: | Antunac, Neven (-), Mikulec, Nataša, Vnučec, Ivan, Mašek, Tomislav, Mikulec, Željko, Havranek, Jasmina |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Mljekarstvo |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: