Urea concentration in sheep’s milk

Određivanje koncentracije ureje u mlijeku koristan je pokazatelj opskrbljenosti organizma proteinima, kao i odnosa energije i proteina u obroku preživača, tako da nalazi sve veću praktičnu primjenu. Na koncentraciju ureje u ovčjem mlijeku osim hranidbe utječe niz čimbenika, kao što su: pasmina, stad...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742071
Matična publikacija: Mljekarstvo
59 (2009), 1 ; str. 3-10
Glavni autor: Bendelja Ljoljić, Darija (-)
Ostali autori: Antunac, Neven (-), Mikulec, Nataša, Vnučec, Ivan, Mašek, Tomislav, Mikulec, Željko, Havranek, Jasmina
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Mljekarstvo

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Mljekarstvo