Utjecaj inulina na rast i preživljavanje Bifidobacterium longum BB536 u fermentiranom kozjem i kravljem mlijeku

Fermentirani mliječni napitci proizvedeni su od standardiziranoga kozjega i kravljeg mlijeka (2,9 % mliječne masti) uz dodatak 3 % obranog mlijeka u prahu (kontrolni uzorci), ili uz dodatak 2 % inulina i 1 % obranog mlijeka u prahu (eksperimentalni uzorci). Fermentacija uzoraka provedena je pri 40 °...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742307
Matična publikacija: Mljekarstvo
59 (2009), 3 ; str. 209-216
Glavni autor: Šimunek, Marina (-)
Ostali autori: Evačić, Silva (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Mljekarstvo

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Mljekarstvo