Small fruit culture in Greece

Najvažnija kultura sitnog voća je jagoda a sve druge (malina, kupina, ribiz borovnica) smatraju se manje važnim kulturama. Proizvodnja jagoda/godina iznosi 25.000 tona a sve ostalo iznosi do 1000 tona.Glavni sustav uzgoja jagoda su podignute gredice između staza, za proizvodnju "izvan sezone&qu...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000743278/Similar
Matična publikacija: Pomologia Croatica
14 (2008), 4 ; str. 269-279
Glavni autor: Neocleous, D. (-)
Ostali autori: Vasilakakis, M. (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Pomologia Croatica

APA stil citiranja

Neocleous, D., & Vasilakakis, M. (2008). Small fruit culture in Greece: Small fruit culture in Greece. Pomologia Croatica, p. 4.

Chicago stil citiranja

Neocleous, D., and M. Vasilakakis. "Small fruit culture in Greece: Small fruit culture in Greece." 2008: 4.

MLA stil citiranja

Neocleous, D., and M. Vasilakakis. "Small fruit culture in Greece: Small fruit culture in Greece." 2008: 4.