Small fruit culture in Greece
Najvažnija kultura sitnog voća je jagoda a sve druge (malina, kupina, ribiz borovnica) smatraju se manje važnim kulturama. Proizvodnja jagoda/godina iznosi 25.000 tona a sve ostalo iznosi do 1000 tona.Glavni sustav uzgoja jagoda su podignute gredice između staza, za proizvodnju "izvan sezone&qu...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000743278/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Pomologia Croatica 14 (2008), 4 ; str. 269-279 |
Glavni autor: | Neocleous, D. (-) |
Ostali autori: | Vasilakakis, M. (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Pomologia Croatica |
APA stil citiranja
Neocleous, D., & Vasilakakis, M. (2008). Small fruit culture in Greece: Small fruit culture in Greece. Pomologia Croatica, p. 4.
Chicago stil citiranjaNeocleous, D., and M. Vasilakakis. "Small fruit culture in Greece: Small fruit culture in Greece." 2008: 4.
MLA stil citiranjaNeocleous, D., and M. Vasilakakis. "Small fruit culture in Greece: Small fruit culture in Greece." 2008: 4.