Mogućnosti prozvodnje i korištenja kobiljeg mlijeka
Najznačajnijim svojstvom kobiljeg mlijeka smatra se nizak udio mliječne masti, te izuzetno visok udio višestruko nezasićenih masnih kiselina (čak 28%) od kojih se sintetiziraju omega-6 i omega-3 masne kiseline čija je vrijednost nezamjenjiva za ljudski organizam. Mlijeko kobila ima pozitivan učinak...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000753975 |
---|---|
Matična publikacija: |
Krmiva 51 (2009), 6 ; str. 343-350 |
Glavni autor: | Avrelio, Dolores (-) |
Ostali autori: | Baban, Mirjana (-), Mijić, Pero, agronom, Antunović, Zvonko, Ernoić, Miljenko, Antunović, Boris |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Krmiva |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: