Mogućnosti prozvodnje i korištenja kobiljeg mlijeka

Najznačajnijim svojstvom kobiljeg mlijeka smatra se nizak udio mliječne masti, te izuzetno visok udio višestruko nezasićenih masnih kiselina (čak 28%) od kojih se sintetiziraju omega-6 i omega-3 masne kiseline čija je vrijednost nezamjenjiva za ljudski organizam. Mlijeko kobila ima pozitivan učinak...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000753975
Matična publikacija: Krmiva
51 (2009), 6 ; str. 343-350
Glavni autor: Avrelio, Dolores (-)
Ostali autori: Baban, Mirjana (-), Mijić, Pero, agronom, Antunović, Zvonko, Ernoić, Miljenko, Antunović, Boris
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Krmiva

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Krmiva