|
|
|
|
LEADER |
01017caa a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000793958 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20121122085817.0 |
007 |
ta |
008 |
120117s2010 ci | |||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000793958
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Ščetar, Mario
|
245 |
1 |
0 |
|a Trends in fruit and vegetable packaging :
|b a review /
|c Mario Ščetar, Mia Kurek, Kata Galić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 81-86
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Voće
|a Povrće
|a Pakiranje
|a Rok valjanosti
|
700 |
1 |
|
|a Kurek, Mia
|
700 |
1 |
|
|a Galić, Kata
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 5 (2010), 3/4 ; str. 69-86
|
981 |
|
|
|b B12/10
|p CRO
|
998 |
|
|
|a aneo120117
|c vol2o121122
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=95967
|y Elektronička verzija članka
|