Puferski kapacitet probiotičkih jogurta

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000796564/Details
Matična publikacija: Acta stomatologica Croatica
45 (2011), 1 ; str. 41-45
Glavni autor: Çaglar, Esber (-)
Ostali autori: Sandalli, Nüket (-), Kuşcu, Özgür Önder, Kargul, Betul
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01155caa a2200325 i 4500
001 NSK01000796564
003 HR-ZaNSK
005 20120629113951.0
007 ta
008 120207s2011 ci ||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000796564 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 1 |a hrv  |a eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Çaglar, Esber 
245 1 0 |a Puferski kapacitet probiotičkih jogurta =  |b The buffering capacity of probiotic yogurt /  |c Esber Çaglar, Nukhet Sandalli, Ozgur Onder Kuscu, Betul Kargul. 
246 3 1 |a Buffering capacity of probiotic yogurt 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 12 jed. 
546 |a Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku 
653 0 |a Probiotici  |a Jogurt  |a Bifidobacterium  |a Puferi 
700 1 |a Sandalli, Nüket 
700 1 |a Kuşcu, Özgür Önder 
700 1 |a Kargul, Betul 
773 0 |t Acta stomatologica Croatica  |x 0001-7019  |g 45 (2011), 1 ; str. 41-45 
981 |b B01/11  |p CRO 
998 |a dalo120207  |a dals120420 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=98234  |y Elektronička verzija članka