|
|
|
|
LEADER |
01108cam a2200289 i 4500 |
001 |
NSK01000807300 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120927152243.0 |
007 |
ta |
008 |
120528s2011 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000807300
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/639
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Rako, Zorica
|
245 |
1 |
0 |
|a Klaonički pokazatelji, odlike trupa i kemijski sastav mesa janjadi dalmatinske pramenke :
|b magistarski rad /
|c Zorica Rako ; voditelj Boro Mioč.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Z. Rako,
|c 2011.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 65 listova :
|b ilustr. u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Poslijediplomski studij.
|
502 |
|
|
|a Agr. fak., Zagreb, 2011.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 57-65.
|
504 |
|
|
|a Summary: Slaughter traits, carcass characteristic and the chemical composition of lamb meat of Dalmatian pramenka.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2011
|
998 |
|
|
|m vško1205
|c mzoo120924
|o iple1209
|