|
|
|
|
LEADER |
00975caa a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000810817 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130424140357.0 |
007 |
ta |
008 |
120705s2011 ci | |||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000810817
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/637
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Kegalj, Andrijana
|
245 |
1 |
0 |
|a Kakvoća kozjeg mesa /
|c Adrijana Kegalj, B. Mioč, Marija Vrdoljak.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 20 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Kozje meso
|a Jaretina
|a Jareće meso
|a Kvaliteta mesa
|a Kemijski sastav
|
700 |
1 |
|
|a Mioč, Boro,
|c agronom
|
700 |
1 |
|
|a Vrdoljak, Marija,
|c agronom
|
773 |
0 |
|
|t Stočarstvo (Zagreb)
|x 0351-0832
|g 65 (2011), 1 ; str. 55-65
|
981 |
|
|
|b B05/11
|p CRO
|
998 |
|
|
|a tino120705
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=101628
|y Elektronička verzija članka
|