Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifugalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000849820/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Molnar, Maja, biotehnologinja (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Osijek :
M. Molnar,
2011.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalna verzija disertacije |
APA stil citiranja
Molnar, M. (2011). Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifugalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane: Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifugalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane : doktorski rad. Osijek: M. Molnar.
Chicago stil citiranjaMolnar, Maja. Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifugalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane: Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifugalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane : doktorski rad. Osijek: M. Molnar, 2011.
MLA stil citiranjaMolnar, Maja. Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifugalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane: Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifugalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane : doktorski rad. Osijek: M. Molnar, 2011.