Genetska raznolikost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz autohtonog Istarskog ovčjeg sira

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000858264/Similar
Glavni autor: Skelin, Andrea (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : A. Skelin, 2010.
Predmet:

APA stil citiranja

Skelin, A. (2010). Genetska raznolikost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz autohtonog Istarskog ovčjeg sira: Genetska raznolikost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz autohtonog Istarskog ovčjeg sira : doktorski rad = Genetic diversity of lactic acid bacteria isolated from autochtonous Istrian ewe's cheese : doctoral thesis. Zagreb: A. Skelin.

Chicago stil citiranja

Skelin, Andrea. Genetska raznolikost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz autohtonog Istarskog ovčjeg sira: Genetska raznolikost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz autohtonog Istarskog ovčjeg sira : doktorski rad = Genetic diversity of lactic acid bacteria isolated from autochtonous Istrian ewe's cheese : doctoral thesis. Zagreb: A. Skelin, 2010.

MLA stil citiranja

Skelin, Andrea. Genetska raznolikost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz autohtonog Istarskog ovčjeg sira: Genetska raznolikost bakterija mliječne kiseline izoliranih iz autohtonog Istarskog ovčjeg sira : doktorski rad = Genetic diversity of lactic acid bacteria isolated from autochtonous Istrian ewe's cheese : doctoral thesis. Zagreb: A. Skelin, 2010.