|
|
|
|
LEADER |
01287caa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000863314 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20140609113446.0 |
007 |
ta |
008 |
131125s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000863314
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 339
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Čačić, Jasna
|
245 |
1 |
0 |
|a Reform of the wine sector in the EU and its implications in Croatia /
|c Jasna Čačić, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Rudolf Schmid.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
500 |
|
|
|a 7th International Congress of Food Techologists, Biotechnologists and Nutritionists, Opatija, 20-23 September, 2011.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: 19 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Vino
|a Proizvodnja vina
|a Vinsko tržište
|a Zakonska regulativa
|
653 |
|
2 |
|a Europska unija
|
653 |
|
5 |
|a Hrvatska
|
700 |
1 |
|
|a Gajdoš Kljusurić, Jasenka
|
700 |
1 |
|
|a Schmid, Rudolf,
|c agronom
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 7 (2012), Spec. Iss. ; str. 59-62
|
981 |
|
|
|b B10/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a sapo131125
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=123170
|y Elektronička verzija članka
|