Antagonistic activity of three newly isolated yeast strains from the surface of fruits

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000866410/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 1 ; str. 70-77
Glavni autor: Csutak, Ortansa (-)
Ostali autori: Vassu, Tatiana (-), Sarbu, Ionela, Stoica, Ileana, Cornea, Petruta
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01163caa a2200325 i 4500
001 NSK01000866410
003 HR-ZaNSK
005 20180214092140.0
007 ta
008 131231s2013 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000866410 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
080 |a 57  |2 MRF 1998. 
080 |a 66  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Csutak, Ortansa 
245 1 0 |a Antagonistic activity of three newly isolated yeast strains from the surface of fruits /  |c Ortansa Csutak, Tatiana Vassu, Ionela Sarbu, Ileana Stoica and Petruta Cornea. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 37 jed. 
653 0 |a Metschnikowia pulcherrima  |a Kvasac  |a Proteini  |a Antifungalno djelovanje  |a Antimikrobno djelovanje 
700 1 |a Vassu, Tatiana 
700 1 |a Sarbu, Ionela 
700 1 |a Stoica, Ileana 
700 1 |a Cornea, Petruta 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 51 (2013), 1 ; str. 70-77 
981 |b B06/13  |p CRO 
998 |a rado131231 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=146871  |y Elektronička verzija članka