Uloga kvalitete gastroponude i usluge pri odabiru jahte s profesionalnom posadom za krstarenje

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000893853/Details
Matična publikacija: Zbornik radova Veleučilišta u Šibeniku
7 (2013), 4 ; str. 622-631
Glavni autor: Bijelić, N. (-)
Ostali autori: Gaćina, Nikolina (-), Gardijan, Petar
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01299naa a2200313 i 4500
001 NSK01000893853
003 HR-ZaNSK
005 20150311141234.0
007 ta
008 141204s2013 ci | |1|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000893853 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 338.48  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Bijelić, N. 
245 1 0 |a Uloga kvalitete gastroponude i usluge pri odabiru jahte s profesionalnom posadom za krstarenje /  |c N. Bijelić, Nikolina Gaćina, P. Gardijan. 
246 1 1 |a Role of gastronomic quality and service in yacht selection with professional cruising crew 
300 |b Ilustr. 
500 |a 1. znanstvenostručna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem "Izazovi današnjice : turizam danas - za sutra", Šibenik, 19.-20.9.2013. 
504 |a Bibliografske bilješke uz tekst ; bibliografija i elektronički izvori: 20 jed. 
504 |a Abstract 
653 0 |a Elitni turizam  |a Nautički turizam  |a Krstarenje  |a Gastronomska ponuda  |a Mediteranska prehrana  |a Kvaliteta usluge 
700 1 |a Gaćina, Nikolina 
700 1 |a Gardijan, Petar 
773 0 |t Zbornik radova Veleučilišta u Šibeniku  |x 1846-6699  |g 7 (2013), 4 ; str. 622-631 
981 |b B08/13  |p CRO 
998 |a sapo141204