|
|
|
|
LEADER |
01175naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000899999 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20150514133516.0 |
007 |
ta |
008 |
150225s2013 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000899999
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 631/635
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Leto, Josip
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline /
|c Josip Leto, Goran Perčulija, Krešimir Bošnjak, Hrvoje Kutnjak, Marina Vranić, Ivana Čačić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 20 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Crvena djetelina
|a Bakterizacija
|a Kultivar
|a Prinos
|a Kemijski sastav
|
700 |
1 |
|
|a Perčulija, Goran
|
700 |
1 |
|
|a Bošnjak, Krešimir
|
700 |
1 |
|
|a Kutnjak, Hrvoje
|
700 |
1 |
|
|a Vranić, Marina
|
700 |
1 |
|
|a Čačić, Ivana
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 63 (2013), 2 ; str. 98-108
|
981 |
|
|
|b B09/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a milo150225
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=150940
|y Elektronička verzija članka
|