Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000899999/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
63 (2013), 2 ; str. 98-108
Glavni autor: Leto, Josip (-)
Ostali autori: Perčulija, Goran (-), Bošnjak, Krešimir, Kutnjak, Hrvoje, Vranić, Marina, Čačić, Ivana
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

APA stil citiranja

Leto, J., Perčulija, G., Bošnjak, K., Kutnjak, H., Vranić, M., & Čačić, I. (2013). Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline: Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline. Mljekarstvo, p. 3.

Chicago stil citiranja

Leto, Josip, Goran Perčulija, Krešimir Bošnjak, Hrvoje Kutnjak, Marina Vranić, and Ivana Čačić. "Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline: Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline." 2013: 3.

MLA stil citiranja

Leto, Josip, et al. "Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline: Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline." 2013: 3.