Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000899999/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 63 (2013), 2 ; str. 98-108 |
Glavni autor: | Leto, Josip (-) |
Ostali autori: | Perčulija, Goran (-), Bošnjak, Krešimir, Kutnjak, Hrvoje, Vranić, Marina, Čačić, Ivana |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
APA stil citiranja
Leto, J., Perčulija, G., Bošnjak, K., Kutnjak, H., Vranić, M., & Čačić, I. (2013). Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline: Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline. Mljekarstvo, p. 3.
Chicago stil citiranjaLeto, Josip, Goran Perčulija, Krešimir Bošnjak, Hrvoje Kutnjak, Marina Vranić, and Ivana Čačić. "Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline: Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline." 2013: 3.
MLA stil citiranjaLeto, Josip, et al. "Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline: Utjecaj bakterizacije, kultivara i stadija zrelosti na prinos i kemijski sastav crvene djeteline." 2013: 3.