Krumpir, sočivo i voće

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000900032/Details
Glavni autori: Murauer, Hans (Author), Pfeifer, Otto
Ostali autori: J. H., prevoditelj (Translator)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
ger
Impresum: Bjelovar : Lav. Weiss, 1916.
Nakladnička cjelina: Gospodarstvena knjižnica ; sv. 5
LEADER 01296cam a2200313 i 4500
001 NSK01000900032
003 HR-ZaNSK
005 20210707141246.0
007 ta
008 150225s1916 ci a 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000900032 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 1 |a hrv  |h ger 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 641.4  |2 2011 
100 1 |a Murauer, Hans  |4 aut 
240 1 0 |a Gemüsekochbuch  |l [hrv. prijevod] 
245 1 0 |a Krumpir, sočivo i voće :  |b njihovo sušenje i pohrana u kućanstvu : jeftina i zgodna sušila : kako se pravi krumpirovo brašno i krupica : prigotavljanje juhe, jela, ruha i sirca od sušenoga krumpira /  |c priredio Hans Murauer. 
260 |a Bjelovar :  |b Lav. Weiss,  |c 1916.  |e (Bjelovar :  |f Lav. Weiss) 
300 |a 24 str. :  |b ilustr. ;  |c 18 cm. 
490 0 |a Gospodarstvena knjižnica ;  |v sv. 5 
500 |a Izv. stv. nasl.: Gemüsekochbuch. 
505 8 |a Sadrži i: Prigotavljanje sušenog sočiva i sušenog voća u kućanstvu / Otto Pfeifer ; preveo J. H. 
700 1 2 |a Pfeifer, Otto  |4 aut  |t Prigotavljanje sušenog sočiva i sušenog voća u kućanstvu 
700 0 |a J. H.,  |c prevoditelj  |4 trl 
760 1 8 |t Gospodarstvena knjižnica  |g sv. 5 
981 |e HRB3  |r HRB1916 
998 |i AMAo1504  |i 1504RR  |i amti2107  |c sdio150508