Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000953896/Similar
Ostali autori: Novosel, Antun, bačvar (Editor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: [S. l.] : Antun Novosel, [1936?]
Predmet:

APA stil citiranja

Novosel, A. (1936). Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino: Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino : preinačenje bačava od rakije, ruma ili žesta kao i od crnoga vina za bijelo sa nenadoknadivim sredstvom : čišćenje i bistrenje mutnih vina kao i oduzimanje raznih neugodnih ukusa i boja sa najnovijim isprobanim i prokušanim preparatima. [S. l.]: Antun Novosel.

Chicago stil citiranja

Novosel, Antun. Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino: Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino : preinačenje bačava od rakije, ruma ili žesta kao i od crnoga vina za bijelo sa nenadoknadivim sredstvom : čišćenje i bistrenje mutnih vina kao i oduzimanje raznih neugodnih ukusa i boja sa najnovijim isprobanim i prokušanim preparatima. [S. l.]: Antun Novosel, 1936.

MLA stil citiranja

Novosel, Antun. Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino: Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino : preinačenje bačava od rakije, ruma ili žesta kao i od crnoga vina za bijelo sa nenadoknadivim sredstvom : čišćenje i bistrenje mutnih vina kao i oduzimanje raznih neugodnih ukusa i boja sa najnovijim isprobanim i prokušanim preparatima. [S. l.]: Antun Novosel, 1936.