Effect of starting body fat content of Leghorn-type laying hens on the changes in their body fat content, egg production and egg composition during the first egg laying period
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000975645 |
---|---|
Matična publikacija: |
Poljoprivreda (Osijek) 21 (2015), 1, suppl. ; str. 195-198 |
Glavni autor: | Szentirmai, Eszter (-) |
Ostali autori: | Milisits, Gabor (-), Donkó, Tamás, Budai, Zoltán, Ujvári, Jolán, Áprily, Szilvia, Bajzik, Gábor, Suto, Zoltan |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: