Effect of starting body fat content of Leghorn-type laying hens on the changes in their body fat content, egg production and egg composition during the first egg laying period

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000975645
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
21 (2015), 1, suppl. ; str. 195-198
Glavni autor: Szentirmai, Eszter (-)
Ostali autori: Milisits, Gabor (-), Donkó, Tamás, Budai, Zoltán, Ujvári, Jolán, Áprily, Szilvia, Bajzik, Gábor, Suto, Zoltan
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka