|
|
|
|
LEADER |
01101naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001008632 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20181002150324.0 |
007 |
ta |
008 |
181002s2017 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001008632
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 631/635
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Senčić, Đuro
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Hranidba svinja u produženom tovu za proizvodnju tradicionalnih trajnih mesnih proizvoda /
|c Đ. [Đuro] Senčić, Danijela Samac.
|
246 |
1 |
1 |
|a Pig nutrition in prolonged fattening for the production of traditional cured meat products
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 39 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Tovne svinje
|a Hranidba svinja
|a Mesni proizvodi
|a Tradicionalni proizvodi
|
700 |
1 |
|
|a Samac, Danijela
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Krmiva
|x 0023-4850
|g 59 (2017), 2 ; str. 95-107
|w nsk.(HR-ZaNSK)000007092
|
981 |
|
|
|b B02/17
|
998 |
|
|
|b mamo1810
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/199263
|y Elektronička verzija članka
|