Effects of salinity on color changes, sugar and acid concentration in tomato fruit

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001032590/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
81 (2016), 3 ; str. 137-142
Glavni autori: Pašalić, Boris (Author), Todorović, Vida, Koleška, Ivana, Bosančić, Borut, Đekić, Nikolina
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01160naa a2200313 i 4500
001 NSK01001032590
003 HR-ZaNSK
005 20190606083153.0
007 ta
008 190605s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001032590 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 631/635  |2 2011 
100 1 |a Pašalić, Boris  |4 aut 
245 1 0 |a Effects of salinity on color changes, sugar and acid concentration in tomato fruit /  |c Boris Pašalić, Vida Todorović, Ivana Koleška, Borut Bosančić, Nikolina Đekić. 
300 |b Ilustr. 
500 |a Tema broja: Sustainable Horticulture Production. 
504 |a Bibliografija: str. 140-142. 
653 0 |a Rajčica  |a Salinitet  |a Cijepljenje presadnica 
700 1 |a Todorović, Vida  |4 aut 
700 1 |a Koleška, Ivana  |4 aut 
700 1 |a Bosančić, Borut  |4 aut 
700 1 |a Đekić, Nikolina  |4 aut 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 81 (2016), 3 ; str. 137-142  |w nsk.(HR-ZaNSK)000229503 
981 |b B08/16 
998 |b tino1906 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/178887  |y Elektronička verzija članka