Mikrobiološka ispravnost proizvoda od svježeg pilećeg mesa porijeklom s različitih farmi
Namjera u ovom radu je bila verifikacija roka trajanja svježeg pilećeg mesa i iznutrica ("gril pile", batak, krilca, jetrica sa srcem i želudac), utvrđivanjem mikrobiološkog statusa i prisustva bakterija roda Salmonella, ukupan broj aerobnih mezofilnih bakterija te bakterija Listeria monoc...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041865 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 20 (2018), 6 ; str. 480-491 |
Glavni autori: | Mlaćo, Merjem (Author), Mukaća, Adis, Bulaja, Nirves, Borić, Elvedin, Tanković, Sanin |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.20.6.6 Hrčak |