Proučavanje prehrane u Istri na primjeru etnološke analize tartufa kao gastronomskoga simbola regionalnoga identiteta

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001065917/Details
Matična publikacija: Zbornik za narodni život i običaje
59 (2017) ; str. 189-201
Glavni autor: Kocković Zaborski, Tanja (Author)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01107naa a2200289 i 4500
001 NSK01001065917
003 HR-ZaNSK
005 20200609100753.0
007 ta
008 200609s2017 ci | |1|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)001065917 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 631/635  |2 2011 
080 1 |a 39  |2 2011 
100 1 |a Kocković Zaborski, Tanja  |4 aut 
245 1 0 |a Proučavanje prehrane u Istri na primjeru etnološke analize tartufa kao gastronomskoga simbola regionalnoga identiteta /  |c Tanja Kocković Zaborski. 
500 |a Znanstveni skup Etnološke i folklorističke znanosti u Kvarnerskome primorju i Istri u 19. i 20. stoljeću, Rijeka, 11.-12.10.2013. 
504 |a Bibliografija: str. 199-201. 
504 |a Summary. 
653 0 |a Gastronomija  |a Prehrana  |a Gljive  |a Tartufi  |a Tradicijska kultura  |a Etnologija  |a Kulturni identitet 
653 5 |a Istra 
773 0 |t Zbornik za narodni život i običaje  |x 1331-8225  |g 59 (2017) ; str. 189-201  |w nsk.(HR-ZaNSK)000138159 
981 |b B14/17 
998 |b migo2006