|
|
|
|
LEADER |
01107naa a2200289 i 4500 |
001 |
NSK01001065917 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20200609100753.0 |
007 |
ta |
008 |
200609s2017 ci | |1|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001065917
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 631/635
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 39
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Kocković Zaborski, Tanja
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Proučavanje prehrane u Istri na primjeru etnološke analize tartufa kao gastronomskoga simbola regionalnoga identiteta /
|c Tanja Kocković Zaborski.
|
500 |
|
|
|a Znanstveni skup Etnološke i folklorističke znanosti u Kvarnerskome primorju i Istri u 19. i 20. stoljeću, Rijeka, 11.-12.10.2013.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 199-201.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
653 |
|
0 |
|a Gastronomija
|a Prehrana
|a Gljive
|a Tartufi
|a Tradicijska kultura
|a Etnologija
|a Kulturni identitet
|
653 |
|
5 |
|a Istra
|
773 |
0 |
|
|t Zbornik za narodni život i običaje
|x 1331-8225
|g 59 (2017) ; str. 189-201
|w nsk.(HR-ZaNSK)000138159
|
981 |
|
|
|b B14/17
|
998 |
|
|
|b migo2006
|