Kako načiniti kristale limunske kiseline i šećera

Učenici osnovnih škola gotovo redovito izvode pokus krstalizacije modre galice i kuhinjske soli. Modra galica je otrovna i štetna za okoliš, a veće kristale kuhinjske soli teško je dobiti. Umjesto pokusa kristalizacije modre galice i kuhinjske soli bolje je izvesti pokus kristalizacije limunske kise...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068811
Matična publikacija: Kemija u industriji (Online)
68 (2019), 11/12 ; str. 609-614
Glavni autor: Sikirica, Milan (Author)
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15255/KUI.2019.025
Kemija u industriji (Online)
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15255/KUI.2019.025
Kemija u industriji (Online)
Hrčak