Kako načiniti kristale limunske kiseline i šećera
Učenici osnovnih škola gotovo redovito izvode pokus krstalizacije modre galice i kuhinjske soli. Modra galica je otrovna i štetna za okoliš, a veće kristale kuhinjske soli teško je dobiti. Umjesto pokusa kristalizacije modre galice i kuhinjske soli bolje je izvesti pokus kristalizacije limunske kise...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068811 |
---|---|
Matična publikacija: |
Kemija u industriji (Online) 68 (2019), 11/12 ; str. 609-614 |
Glavni autor: | Sikirica, Milan (Author) |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15255/KUI.2019.025 Kemija u industriji (Online) Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15255/KUI.2019.025Kemija u industriji (Online)
Hrčak