Aromatski profil kupinovih vina

Cilj ovog rada je utvrditi razlike u kemijskom profilu aromatskih spojeva vina dobivenih od šumskih i kultiviranih kupina. Hlapljivi spojevi su izolirani metodom ekstrakcije vršnih para na krutoj fazi (HS-SPME) korištenjem sivog vlakna s DVB/CAR/PDMS ovojnicom. Analiza izoliranih hlapljivih spojeva...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079297/Description
Matična publikacija: Glasilo Future
2 (2019), 5/6 ; str. 37-47
Glavni autori: Svalina, Tomislav (Author), Nasić, Sara, Šuste, Marko, Delić, Žana, Friganović, Emilija, Šarolić, Mladenka, Dorbić, Boris
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.32779/gf.2.5-6.3
Glasilo Future