Učinak proteina iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO-E i HEK-293T stanica

Nastojanje suvremene prehrambene industrije je što učinkovitije iskoristiti organske ostatke nastale preradom sirovina u prodajne proizvode. Primjer takvog organskog ostatka je i uljna pogača, koja zaostaje nakon ekstrakcije ulja iz sjemenki lana, a zbog svog sastava proteina predstavlja potencijaln...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079503
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
14 (2019), 3/4 ; str. 98-104
Glavni autori: Logarušić, Marijan (Author), Slivac, Igor, Radošević, Kristina, Gaurina-Srček, Višnja
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.3-4.3
Hrčak