Učinak proteina iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO-E i HEK-293T stanica
Nastojanje suvremene prehrambene industrije je što učinkovitije iskoristiti organske ostatke nastale preradom sirovina u prodajne proizvode. Primjer takvog organskog ostatka je i uljna pogača, koja zaostaje nakon ekstrakcije ulja iz sjemenki lana, a zbog svog sastava proteina predstavlja potencijaln...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079503 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online) 14 (2019), 3/4 ; str. 98-104 |
Glavni autori: | Logarušić, Marijan (Author), Slivac, Igor, Radošević, Kristina, Gaurina-Srček, Višnja |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.3-4.3 Hrčak |