Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom

Cilj ovog rada je prikazati stanje spektroskopije u bliskom infracrvenom području (NIR spektroskopije) kao tehnologije za procjenu ad libitum konzumacije suhe tvari (ST) i organske tvari (OT) te in vivo probavljivosti ST, OT i OT u ST (Dvrijednosti) voluminozne krme. U usporedbi s provedbom skupih,...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079538/Similar
Matična publikacija: Krmiva (Online)
61 (2019), 2 ; str. 65-74
Glavni autori: Vranić, Marina (Author), Bošnjak, Krešimir, Glavanović, Siniša, Pintić Pukec, Nataša, Babić, Andreja, Vranić, Ivica
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.33128/k.61.2.3
Hrčak

APA stil citiranja

Vranić, M. (2020). Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom: Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom [Elektronička građa] = Prediction of forage ad libitum intake and in vivo digestibility by near infrared spectroscopy. Krmiva (Online), p. 1.

Chicago stil citiranja

Vranić, Marina. "Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom: Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom [Elektronička građa] = Prediction of forage ad libitum intake and in vivo digestibility by near infrared spectroscopy." 2020: 1.

MLA stil citiranja

Vranić, Marina. "Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom: Procjena ad libitum konzumacije i in vivo probavljivosti voluminozne krme NIR spektroskopijom [Elektronička građa] = Prediction of forage ad libitum intake and in vivo digestibility by near infrared spectroscopy." 2020: 1.