Utjecaj sustava držanja i tjelesnih masa crnih slavonskih svinja na mesnatost i kvalitetu mesa
Istraživanje je provedeno s po 24 svinje iz otvorenoga (ekstenzivnoga) i poluotvorenoga (poluintenzivnoga) sustava, od kojih su 12 muških kastrata i 12 nazimica. Svinje u oba sustava bile su tovljene do 100 kg (n = 12) i 130 kg (n = 12) tjelesne mase. Svinje iz otvorenoga sustava hranjene su na pašn...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079545/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Krmiva (Online) 61 (2019), 1 ; str. 11-15 |
Glavni autori: | Senčić, Đuro (Author), Samac, Danijela, Radić, Ivan, veterinar |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.33128/k.61.1.5 Hrčak |
APA stil citiranja
Senčić, Đ. (2020). Utjecaj sustava držanja i tjelesnih masa crnih slavonskih svinja na mesnatost i kvalitetu mesa: Utjecaj sustava držanja i tjelesnih masa crnih slavonskih svinja na mesnatost i kvalitetu mesa [Elektronička građa] = Influence of the keeping system and body weight of the Black Slavonian pigs on meatiness and meat quality. Krmiva (Online), p. 1.
Chicago stil citiranjaSenčić, Đuro. "Utjecaj sustava držanja i tjelesnih masa crnih slavonskih svinja na mesnatost i kvalitetu mesa: Utjecaj sustava držanja i tjelesnih masa crnih slavonskih svinja na mesnatost i kvalitetu mesa [Elektronička građa] = Influence of the keeping system and body weight of the Black Slavonian pigs on meatiness and meat quality." 2020: 1.
MLA stil citiranjaSenčić, Đuro. "Utjecaj sustava držanja i tjelesnih masa crnih slavonskih svinja na mesnatost i kvalitetu mesa: Utjecaj sustava držanja i tjelesnih masa crnih slavonskih svinja na mesnatost i kvalitetu mesa [Elektronička građa] = Influence of the keeping system and body weight of the Black Slavonian pigs on meatiness and meat quality." 2020: 1.