On memory of plates and dishes

The aim of the article is to discuss how elements of food narratives meals and kitchen tools used for cooking are used in order to consolidate and shape the Croatian cultural memory, especially in the context of its Mediterranean heritage.For this reason, the texts by Veljko Barbieri, collected in t...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001094820
Matična publikacija: Fluminensia (Online)
32 (2020), 2 ; str. 117-136
Glavni autor: Pieniążek-Marković, Krystyna (Author)
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31820/f.32.2.8
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31820/f.32.2.8
Hrčak