|
|
|
|
LEADER |
01209naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001101122 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210518150544.0 |
007 |
ta |
008 |
210518s2018 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001101122
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 60
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Šarkanj, Bojan
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a DNA isolation from Aspergillus flavus :
|b Optimal method selection /
|c Bojan Šarkanj, Zinka Bošnjak, Magdalena Perić, Tihomir Kovač, Snježana Džijan.
|
246 |
3 |
|
|a Deoxyribonucleic acid
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 162-163.
|
653 |
|
0 |
|a Aspergillus flavus
|a DNK
|a Deoksiribonukleinska kiselina
|a Izolacija genske genomske DNK
|a Kvantifikacija DNK
|a DNK čistoća
|
700 |
1 |
|
|a Bošnjak, Zinka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Perić, Magdalena,
|c mikrobiologinja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Kovač, Tihomir
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Džijan, Snježana
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 10 (2018), 2 ; str. 157-163
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
981 |
|
|
|b B12/18
|
998 |
|
|
|b sapo2105
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/210833
|y Elektronička verzija članka
|