Extraction of kaempferol and its glycosides using supercritical fluids from plant sources

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001103427/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
56 (2018), 4 ; str. 480-493
Glavni autori: Cid-Ortega, Sandro (Author), Monroy-Rivera, José Alberto
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01079naa a2200277 i 4500
001 NSK01001103427
003 HR-ZaNSK
005 20220208142059.0
007 ta
008 210607s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001103427 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 577  |2 2011 
080 1 |a 58  |2 2011 
100 1 |a Cid-Ortega, Sandro  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Extraction of kaempferol and its glycosides using supercritical fluids from plant sources :  |b a review /  |c Sandro Cid-Ortega, José Alberto Monroy-Rivera. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija i elektronički izvori: 88 jed. 
653 0 |a Fitokemikalije  |a Flavonoidi  |a Flavonoli  |a Glikozidi  |a Kempferol  |a Superkritične tekućine  |a Izvlačenje 
700 1 |a Monroy-Rivera, José Alberto  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 56 (2018), 4 ; str. 480-493  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B13/18 
998 |b sapo2106 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/214929  |y Elektronička verzija članka