|
|
|
|
LEADER |
01548naa a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01001128581 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220218135221.0 |
007 |
ta |
008 |
220218s2019 ci d | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001128581
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 60
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Logarušić, Marijan
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Učinak proteina iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO-E i HEK-293T stanica =
|b Effect of flaxseed oil cake proteins on CHO-E and HEK-293T cell growth and productivity /
|c Marijan Logarušić, Igor Slivac, Kristina Radošević, Višnja Gaurina Srček.
|
246 |
3 |
1 |
|a Effect of flaxseed oil cake proteins on CHO-E and HEK-293T cell growth and productivity
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 18 jed.
|
504 |
|
|
|a Abstract.
|
653 |
|
0 |
|a Lan
|a Uljna pogača
|a Proteinski izolat
|a Rekombinantni protein
|a Kulture stanica
|
700 |
1 |
|
|a Slivac, Igor
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Radošević, Kristina
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Gaurina-Srček, Višnja
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 14 (2019), 3/4 ; str. 98-104
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
776 |
0 |
|
|a Logarušić, Marijan
|t Učinak proteina iz uljne pogače lana na rast i produktivnost CHO-E i HEK-293T stanica
|w nsk.(HR-ZaNSK)001079503
|
981 |
|
|
|b B12/19
|
998 |
|
|
|b gtao2202
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/235585
|y Elektronička verzija članka
|