Adding value in barley malt rootlets as a source of 5'-phosphodiesterase

A thermostable 5’-phosphodiesterase (5’-PDE, EC 3.1.4.1) was extracted from barley (Hordeum distichum var. Rex) malt rootlets. The purification procedure comprised acetone precipitation, S-Sepharose cation-exchange and DEAE-Sepharose anion-exchange chromatography. The enzyme was purified 101-fold wi...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128679
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
15 (2020), 1/2 ; str. 27-37
Glavni autori: Beluhan, Sunčica (Author), Karmelić, Ivana, Ivančić Šantek, Mirela
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.15.1-2.6
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31895/hcptbn.15.1-2.6
Hrčak