Adding value in barley malt rootlets as a source of 5'-phosphodiesterase
A thermostable 5’-phosphodiesterase (5’-PDE, EC 3.1.4.1) was extracted from barley (Hordeum distichum var. Rex) malt rootlets. The purification procedure comprised acetone precipitation, S-Sepharose cation-exchange and DEAE-Sepharose anion-exchange chromatography. The enzyme was purified 101-fold wi...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128679 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online) 15 (2020), 1/2 ; str. 27-37 |
Glavni autori: | Beluhan, Sunčica (Author), Karmelić, Ivana, Ivančić Šantek, Mirela |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31895/hcptbn.15.1-2.6 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31895/hcptbn.15.1-2.6Hrčak