Skip to content
Složeno pretraživanje
  • Jezik
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • Hrvatski
Složeno pretraživanje
  • Pretraživanje
  • Phenolic compounds of Iris adr...
  • Posjedovanje
  • Citiranje
  • Pošaljite e-poštom
  • Izvoz zapisa
    • Izvoz u RefWorks
    • Izvoz u EndNoteWeb
    • Izvoz u EndNote
    • Izvoz u MARC
    • Izvoz u MARCXML
    • Izvoz u RDF
    • Izvoz u BibTeX
    • Izvoz u RIS
Slika naslovnice

Phenolic compounds of Iris adriatica and their antimycobacterial effects

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001139077
Matična publikacija: Acta pharmaceutica (Zagreb)
69 (2019), 4 ; str. 673-681
Glavni autori: Ochensberger, Sandra (Author), Alperth, Fabian, Mitić, Božena, Kunert, Olaf, Mayer, Stefanie, Ferreira Mourão, Maria, Turek, Ivana, Luca, Simon Vlad, Skalicka-Woźniak, Krystyna, Maleš, Željan, Hruševar, Dario, Duka, Ivan, Bucar, Franz
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Jadranska perunika > Iris adriatica > Korijen > Fenolni spojevi > Izoflavoni > Antibakterijski učinak > Rezistentne bakterije > Mycobacterium smegmatis > Antimikobakterijski učinak > In vitro istraživanje
Online pristup: Elektronička verzija članka
  • Posjedovanje
  • Citiranje
  • MARC

Internet

Elektronička verzija članka

Slični primjerci

  • Quantitative analysis of phenolic compounds of Inula candida (L.) Cass
    Autor:: Maleš, Željan
    Impresum: (2010)
  • Phenolic compounds and antioxidant activity in red fruits produced in organic farming
    Autor:: Guiné, Raquel Pinho Ferreira
    Impresum: (2014)
  • Effect of microwave-assisted extraction on the phenolic compounds and antioxidant capacity of blackthorn flowers
    Autor:: Lovrić, Vanja, inženjerka prehrambenog inženjerstva, et al.
    Impresum: (2017)
  • Effect of phenolic compound mixtures on the viability of Listeria monocytogenes in meat model
    Autor:: Rodríguez Vaquero, María José
    Impresum: (2011)
  • Phenolic compounds - biological activity
    Impresum: (2017)

Mogućnosti pretraživanja

  • Povijest pretraživanja
  • Složeno pretraživanje

Dodatne mogućnosti pretraživanja

  • Pregledavanje kataloga
  • Pregledavanje po abecedi
  • Nastavni materijali
  • Novi primjerci

Trebate li pomoć?

  • Pomoć za pretraživanje
  • Pitajte knjižničara
  • Prijedlozi i komentari
Hrvatski nacionalni skupni katalog razvijaju Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatsko katoličko sveučilište, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu te Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva.
Učitavam...