Effect of total solids standardization using different methods on mineral content of yoghurt
Yoghurt is a good dietary source of macro and micro minerals. However, the mineral content of yoghurt can vary according to the technological processing used in its manufacture. In this context, the aim of this study was to compare some macro (Ca, K and Mg) and micro (As, Cd, Co, Fe, Mn, Ni, Pb, Se,...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144842 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 71 (2021), 2 ; str. 103-111 |
Glavni autori: | Ergin, Firuze (Author), Kılıç, Murat, Kılıç, Serpil, Küçükçetin, Ahmet |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0203 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0203Hrčak