Artificial intelligence and mathematical modelling of the drying kinetics of pre-treated whole apricots

This study involved monitoring and modelling the drying kinetics of whole apricots pre-treated with solutions of sucrose, NaCl, and sodium bisulphite. The drying was performed in a microwave oven at different power levels (200, 400, and 800 W). Two artificial intelligence models were used for the pr...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144931
Matična publikacija: Kemija u industriji (Online)
70 (2021), 11/12 ; str. 651-667
Glavni autori: Bousselma, Abla (Author), Abdessemed, Dalila, Tahraoui, Hichem, Amrane, Abdeltif
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15255/KUI.2020.079
Kemija u industriji (Online)
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15255/KUI.2020.079
Kemija u industriji (Online)
Hrčak