Artificial intelligence and mathematical modelling of the drying kinetics of pre-treated whole apricots
This study involved monitoring and modelling the drying kinetics of whole apricots pre-treated with solutions of sucrose, NaCl, and sodium bisulphite. The drying was performed in a microwave oven at different power levels (200, 400, and 800 W). Two artificial intelligence models were used for the pr...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144931 |
---|---|
Matična publikacija: |
Kemija u industriji (Online) 70 (2021), 11/12 ; str. 651-667 |
Glavni autori: | Bousselma, Abla (Author), Abdessemed, Dalila, Tahraoui, Hichem, Amrane, Abdeltif |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15255/KUI.2020.079 Kemija u industriji (Online) Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15255/KUI.2020.079Kemija u industriji (Online)
Hrčak