|
|
|
|
LEADER |
01251nam a2200373 i 4500 |
001 |
ZAG01000549682 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20121121141009.0 |
008 |
121121s2011 ci df 000 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000549682
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Krpan, Marina
|
245 |
1 |
0 |
|a Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad = Physico-chemical and sensory properties and their impact on flavour profile on human milk and infant formulas :
|b doktorska disertacija /
|c Marina Krpan ; voditelj dr. M. Hruškar.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2011.
|
300 |
|
|
|a 137 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-rom
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 22.07.2011
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 123-137
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a elektronski jezik
|
653 |
|
|
|a GC
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a hrana za dojenčad
|
653 |
|
|
|a majčino mlijeko
|
653 |
|
|
|a masne kiseline
|
653 |
|
|
|a prehrana
|
653 |
|
|
|a šećeri
|
700 |
1 |
|
|a Hruškar, Mirjana
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 8D/11
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|