Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad = Physico-chemical and sensory properties and their impact on flavour profile on human milk and infant formulas

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000549682/Details
Glavni autor: Krpan, Marina (-)
Ostali autori: Hruškar, Mirjana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2011.
Predmet:
GC
LEADER 01251nam a2200373 i 4500
001 ZAG01000549682
003 HR-ZaZAG
005 20121121141009.0
008 121121s2011 ci df 000 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000549682 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Krpan, Marina 
245 1 0 |a Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad = Physico-chemical and sensory properties and their impact on flavour profile on human milk and infant formulas :  |b doktorska disertacija /  |c Marina Krpan ; voditelj dr. M. Hruškar. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2011. 
300 |a 137 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD-rom 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Datum obrane: 22.07.2011 
500 |a Prehrambena tehnologija 
504 |a Bibliografija: str. 123-137 
504 |a Kazalo 
653 |a elektronski jezik 
653 |a GC 
653 |a HPLC 
653 |a hrana za dojenčad 
653 |a majčino mlijeko 
653 |a masne kiseline 
653 |a prehrana 
653 |a šećeri 
700 1 |a Hruškar, Mirjana 
OWN |a PBF 
876 |a 8D/11 
886 0 |2 unimarc