Chilled foods
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/fer.KOHA-OAI-FER:11984/Details |
---|---|
Ostali autori: | Gormley, T. R. (Editor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | eng |
Impresum: |
London :
Elsevier Applied Science,
1990.
|
Izdanje: | 1. izd |
LEADER | 00646nam a2200205uu 4500 | ||
---|---|---|---|
005 | 20130713152132.0 | ||
008 | s1990 xxka |||||||||| ||eng|d | ||
020 | |a 1 85166 479 3 | ||
035 | |a HR-ZaFER 13559 | ||
040 | |a HR-ZaFER |b hrv |c HR-ZaFER |e ppiak | ||
041 | |a eng | ||
080 | |a 654.16 |h TELEGRAFIJA. TELEFONIJA. RADIO. TELEVIZIJA |j RADIOKOMUNIKACIJE |e 654.1 |9 1543 | ||
245 | |a Chilled foods : |b the state of the art. | ||
250 | |a 1. izd. | ||
260 | |a London : |b Elsevier Applied Science, |c 1990. | ||
300 | |a ix, 385 str. : |b graf. prikazi ; |c 24 cm. | ||
700 | |9 15977 |a Gormley, T. R. |4 edt | ||
942 | |c K |2 udc | ||
990 | |a 13217 | ||
999 | |c 11984 |d 11984 |