Uloga tradicijske prehrane u gastronomskoj ponudi ruralne Istre

Hrana je važan činitelj turističke ponude, što potvrđuje i činjenica da je od hrane i pića u Istri ostvareno preko 569 milijuna eura ili 44,5% od ukupne turističke potrošnje. U ruralnoj Istri posluje 626 različitih objekata prehrane s ukupno 62.600 stolica, od toga 90 objekata s 10.000 stolica poslu...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/ffdi.ZAG01000552753/Similar
Matična publikacija: Sociologija i prostor
47 (2009), 1(183) ; str. 57-68
Glavni autor: Ružić, Pavlo (-)
Ostali autori: Dropulić Ružić, Marinela (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Sociologija i prostor

APA stil citiranja

Ružić, P., & Dropulić Ružić, M. (2009). Uloga tradicijske prehrane u gastronomskoj ponudi ruralne Istre: Uloga tradicijske prehrane u gastronomskoj ponudi ruralne Istre. Sociologija i prostor, p. 7.

Chicago stil citiranja

Ružić, Pavlo, and Marinela Dropulić Ružić. "Uloga tradicijske prehrane u gastronomskoj ponudi ruralne Istre: Uloga tradicijske prehrane u gastronomskoj ponudi ruralne Istre." 2009: 7.

MLA stil citiranja

Ružić, Pavlo, and Marinela Dropulić Ružić. "Uloga tradicijske prehrane u gastronomskoj ponudi ruralne Istre: Uloga tradicijske prehrane u gastronomskoj ponudi ruralne Istre." 2009: 7.