|
|
|
|
LEADER |
00880nam a22002897i 4500 |
005 |
20120103004932.0 |
008 |
070612s2010 it |||||||||| ||ita|d |
020 |
|
|
|a 9788842094586
|
040 |
|
|
|a HR-ZaFF
|b hrv
|c HR-ZaFF
|e ppiak
|
080 |
|
|
|a 930.85(450)
|
080 |
|
|
|a 64(091)
|
100 |
1 |
|
|a Montanari, Massimo
|
245 |
1 |
2 |
|a L'identita italiana in cucina /
|c Massimo Montanari.
|
260 |
|
|
|a Roma ;
|a Bari :
|b Laterza,
|c 2010.
|
300 |
|
|
|a 97 str. ;
|c 20 cm
|
490 |
|
3 |
|a Il nocciolo ;
|v 63
|
504 |
|
|
|a Str. 85-98: Bibliografija
|
653 |
|
|
|a kulturna povijest
|
653 |
|
|
|a povijest civilizacije
|
653 |
|
|
|a domaćinstvo
|
653 |
|
|
|a Italija
|
653 |
|
|
|a kulinarstvo - povijest
|
653 |
|
|
|a prehrana - sociokulturološki aspekti
|
653 |
|
|
|a prehrana - nacionalni stereotipi
|
653 |
|
|
|a povijest prehrane
|
942 |
|
|
|b LIB
|c KNJ
|h FD22
|i MONT i
|6 FD22_MONT_I
|
999 |
|
|
|c 264242
|d 264241
|