|
|
|
|
| LEADER |
00880nam a22002897i 4500 |
| 005 |
20120103004932.0 |
| 008 |
070612s2010 it |||||||||| ||ita|d |
| 020 |
|
|
|a 9788842094586
|
| 040 |
|
|
|a HR-ZaFF
|b hrv
|c HR-ZaFF
|e ppiak
|
| 080 |
|
|
|a 930.85(450)
|
| 080 |
|
|
|a 64(091)
|
| 100 |
1 |
|
|a Montanari, Massimo
|
| 245 |
1 |
2 |
|a L'identita italiana in cucina /
|c Massimo Montanari.
|
| 260 |
|
|
|a Roma ;
|a Bari :
|b Laterza,
|c 2010.
|
| 300 |
|
|
|a 97 str. ;
|c 20 cm
|
| 490 |
|
3 |
|a Il nocciolo ;
|v 63
|
| 504 |
|
|
|a Str. 85-98: Bibliografija
|
| 653 |
|
|
|a kulturna povijest
|
| 653 |
|
|
|a povijest civilizacije
|
| 653 |
|
|
|a domaćinstvo
|
| 653 |
|
|
|a Italija
|
| 653 |
|
|
|a kulinarstvo - povijest
|
| 653 |
|
|
|a prehrana - sociokulturološki aspekti
|
| 653 |
|
|
|a prehrana - nacionalni stereotipi
|
| 653 |
|
|
|a povijest prehrane
|
| 942 |
|
|
|b LIB
|c KNJ
|h FD22
|i MONT i
|6 FD22_MONT_I
|
| 999 |
|
|
|c 264242
|d 264241
|