|
|
|
|
LEADER |
01893nam a2200397 i 4500 |
001 |
ZAG01000592517 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20150219085917.0 |
007 |
ta |
008 |
111128s2015 ci ad rm 000 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000592517
|
040 |
|
|
|a HR-ZaFKIT
|b hrv
|c HR-ZaFKIT
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 664:[543.42+543.55](043.3)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Palčić, Marina
|
245 |
1 |
0 |
|a Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani :
|b doktorski rad = Development of sensory and chemometric methods for selective determination of various analytes in food : doctoral thesis /
|c Marina Palčić ; mentori, supervisors Zorana Grabarić, Stjepan Milardović.
|
246 |
3 |
1 |
|a Development of sensory and chemometric methods for selective determination of various analytes in food
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2015.
|
300 |
|
|
|a 141 list :
|b ilustr. (djelomice u bojama), graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 128-139.
|b 130 referenci
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
653 |
|
|
|a spektrofotometrija/spectrophotometry
|
653 |
|
|
|a prehrambene boje/food dyes
|
653 |
|
|
|a metoda omjera signala/ratio resolution method
|
653 |
|
|
|a zlatna elektroda/gold electrode
|
653 |
|
|
|a nitrilotrioctena kiselina/nitrilotriacetic acid
|
653 |
|
|
|a teški metali/heavy metals
|
700 |
1 |
|
|a Grabarić, Zorana
|4 ths
|
700 |
1 |
|
|a Milardović, Stjepan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije (Zagreb)
|4 dgg
|
945 |
0 |
|
|a mentor Zorana Grabarić (PBF), Stjepan Milardović
|b 18.02.2015.
|
946 |
0 |
|
|b povjerenstvo: Zoran Mandić, Ivana Steinberg, Slobodan Brinić (KTF Sveučilišta u Splitu)
|
OWN |
|
|
|a FKIT
|