Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/fkit.ZAG01000592517/Details
Glavni autor: Palčić, Marina (-)
Ostali autori: Grabarić, Zorana (Thesis advisor), Milardović, Stjepan
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2015.
Predmet:
LEADER 01893nam a2200397 i 4500
001 ZAG01000592517
003 HR-ZaZAG
005 20150219085917.0
007 ta
008 111128s2015 ci ad rm 000 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000592517 
040 |a HR-ZaFKIT  |b hrv  |c HR-ZaFKIT  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 664:[543.42+543.55](043.3)  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Palčić, Marina 
245 1 0 |a Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani :  |b doktorski rad = Development of sensory and chemometric methods for selective determination of various analytes in food : doctoral thesis /  |c Marina Palčić ; mentori, supervisors Zorana Grabarić, Stjepan Milardović. 
246 3 1 |a Development of sensory and chemometric methods for selective determination of various analytes in food 
260 |a Zagreb,  |c 2015. 
300 |a 141 list :  |b ilustr. (djelomice u bojama), graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015. 
504 |a Bibliografija: listovi 128-139.  |b 130 referenci 
504 |a Summary. 
653 |a spektrofotometrija/spectrophotometry 
653 |a prehrambene boje/food dyes 
653 |a metoda omjera signala/ratio resolution method 
653 |a zlatna elektroda/gold electrode 
653 |a nitrilotrioctena kiselina/nitrilotriacetic acid 
653 |a teški metali/heavy metals 
700 1 |a Grabarić, Zorana  |4 ths 
700 1 |a Milardović, Stjepan  |4 ths 
710 2 |a Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije (Zagreb)  |4 dgg 
945 0 |a mentor Zorana Grabarić (PBF), Stjepan Milardović  |b 18.02.2015. 
946 0 |b povjerenstvo: Zoran Mandić, Ivana Steinberg, Slobodan Brinić (KTF Sveučilišta u Splitu) 
OWN |a FKIT