Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/fkit.ZAG01000592517/Similar
Glavni autor: Palčić, Marina (-)
Ostali autori: Grabarić, Zorana (Thesis advisor), Milardović, Stjepan
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2015.
Predmet:

APA stil citiranja

Palčić, M., Grabarić, Z., & Milardović, S. (2015). Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani: Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani : doktorski rad = Development of sensory and chemometric methods for selective determination of various analytes in food : doctoral thesis. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Palčić, Marina, Zorana Grabarić, and Stjepan Milardović. Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani: Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani : doktorski rad = Development of sensory and chemometric methods for selective determination of various analytes in food : doctoral thesis. Zagreb, 2015.

MLA stil citiranja

Palčić, Marina, Zorana Grabarić, and Stjepan Milardović. Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani: Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani : doktorski rad = Development of sensory and chemometric methods for selective determination of various analytes in food : doctoral thesis. Zagreb, 2015.