Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/fkit.ZAG01000592517/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Palčić, Marina (-) |
Ostali autori: | Grabarić, Zorana (Thesis advisor), Milardović, Stjepan |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
2015.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Palčić, M., Grabarić, Z., & Milardović, S. (2015). Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani: Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani : doktorski rad = Development of sensory and chemometric methods for selective determination of various analytes in food : doctoral thesis. Zagreb.
Chicago stil citiranjaPalčić, Marina, Zorana Grabarić, and Stjepan Milardović. Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani: Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani : doktorski rad = Development of sensory and chemometric methods for selective determination of various analytes in food : doctoral thesis. Zagreb, 2015.
MLA stil citiranjaPalčić, Marina, Zorana Grabarić, and Stjepan Milardović. Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani: Razvoj senzorskih i kemometričkih metoda za selektivno određivanje različitih analita u hrani : doktorski rad = Development of sensory and chemometric methods for selective determination of various analytes in food : doctoral thesis. Zagreb, 2015.