|
|
|
|
LEADER |
00929nam a2200277 i 4500 |
001 |
NSK01000055995 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20110818172437.0 |
008 |
921102s1992 ci m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)56054
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)921102044
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000055995
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|
080 |
|
|
|a 637.131:637.354.62
|
100 |
1 |
|
|a Jakelj, Ljubo
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj potencijalne kiselosti mlijeka na kakvoću ementalskog sira :
|b magistarski rad /
|c Ljubo Jakelj.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Lj. Jakelj,
|c 1992.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 80 listova ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Strojopis autogr.
|
502 |
|
|
|a Mag. rad, Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, Zagreb, 1992
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 78-80
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1992
|
998 |
|
|
|o iple011
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00730nam0 2200217 450
|