Utjecaj potencijalne kiselosti mlijeka na kakvoću ementalskog sira

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000055995/Details
Glavni autor: Jakelj, Ljubo (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Lj. Jakelj, 1992.
LEADER 00929nam a2200277 i 4500
001 NSK01000055995
003 HR-ZaNSK
005 20110818172437.0
008 921102s1992 ci m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)56054 
035 |9 (HR-ZaNSK)921102044 
035 |a (HR-ZaNSK)000055995 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci 
080 |a 637.131:637.354.62 
100 1 |a Jakelj, Ljubo 
245 1 0 |a Utjecaj potencijalne kiselosti mlijeka na kakvoću ementalskog sira :  |b magistarski rad /  |c Ljubo Jakelj. 
260 |a Zagreb :  |b Lj. Jakelj,  |c 1992.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 80 listova ;  |c 30 cm. 
500 |a Strojopis autogr. 
502 |a Mag. rad, Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, Zagreb, 1992 
504 |a Bibliografija: str. 78-80 
981 |p CRO  |r HRB1992 
998 |o iple011 
886 0 |2 unimarc  |b 00730nam0 2200217 450