|
|
|
|
LEADER |
00902caa a2200265 ir4500 |
001 |
NSK01000115001 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
950227s1994 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP94-1866
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)115132
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)950227077
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000115001
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 664
|
100 |
1 |
|
|a Lovrić, Tomislav,
|c prehrambeni tehnolog
|
245 |
1 |
0 |
|a Razvojne značajke prehrambene tehnologije i njezina uloga u proizvodnji hrane /
|c T. [Tomislav] Lovrić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
500 |
|
|
|a 7. Ružičkini dani, Bizovačke toplice, 23-24.9.1993
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 16 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
0 |
|
|a Prehrambena industrija
|
773 |
0 |
|
|t Kemija u industriji
|x 0022-9830
|g 43 (1994), 4 ; str. 213-219
|w nsk.(HR-ZaNSK)000004717
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B394
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00664iaa2 2200205 450
|