Primjena indeksa kvalitete pšenice u procjeni pecivnih svojstava brašna

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000124954/Details
Matična publikacija: Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji
22 (1992), 3 ; str. 417-436
Glavni autor: Hackenberger, Dubravka (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00888caa a2200253 ir4500
001 NSK01000124954
003 HR-ZaNSK
008 950607s1994 ci ||| ||hrv
015 |a HP94-3075  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)125092 
035 |9 (HR-ZaNSK)950607032 
035 |a (HR-ZaNSK)000124954 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 633.11:664.64.016 
100 1 |a Hackenberger, Dubravka 
245 1 0 |a Primjena indeksa kvalitete pšenice u procjeni pecivnih svojstava brašna /  |c Dubravka Hackenberger. 
504 |a Bibliografija: 6 jed 
504 |a Summary 
653 0 |a Pšenica, kvaliteta  |a Brašno, pecivost 
773 0 |t Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji  |x 0352-1346  |g 22 (1992), 3 ; str. 417-436  |w nsk.(HR-ZaNSK)000000496 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B594 
886 0 |2 unimarc  |b 00622iaa2 2200193 450