Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000311788/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 51 (2001), 3 ; str. 237-245 |
Glavni autor: | Kirin, Slavko, agronom (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Kirin, S. (2001). Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu: Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu. Mljekarstvo, p. 1.
Chicago stil citiranjaKirin, Slavko. "Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu: Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu." 2001: 1.
MLA stil citiranjaKirin, Slavko. "Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu: Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu." 2001: 1.