Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000311788/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
51 (2001), 3 ; str. 237-245
Glavni autor: Kirin, Slavko, agronom (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Kirin, S. (2001). Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu: Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu. Mljekarstvo, p. 1.

Chicago stil citiranja

Kirin, Slavko. "Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu: Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu." 2001: 1.

MLA stil citiranja

Kirin, Slavko. "Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu: Utjecaj načina zrenja na udjel vode u bezmasnoj tvari i na udjel masti u siru Trapistu." 2001: 1.